Меган Маркъл предприе първото си самостоятелно пътуване, откакто стана майка. Херцогинята на Съсекс прелетя океана, за да подкрепи своята добра приятелка - Серина Уилямс, на финала при жените на US Open.

Вижте снимки >>

И независимо, че Уилямс загуби от канадката Бианка Андрееску, това не попречи на Меган да я аплодира и окуражава през цялото време. 

В Ню Йорк бившата актриса беше без 4-месечния Арчи, който е остана в Англия със своя баща. Но това, че съпрузите бяха далеч един от друг, изобщо не означава, че Маркъл не мислеше за своя принц...

За състезанието по тенис тя носеше дънкова рокля с дължина над коляното и дълги ръкави, които бе набрала над лактите си. Тоалетът беше пристегнат с колан в талията, като за да завърши цялостната си визия бившата актриса бе наметнала върху раменете си тънко бежово палто и носеше сива дамска чанта и очила с бъбрековидна форма.

Но истинско впечатление на почитателите ѝ, които не я изпускаха от поглед сред редиците, направи тънкото златно колие, което херцогинята носеше около врата си. На него висяха 2 малки плочки, гравирани с първите букви на нейното име, както и това на Хари.

Бижуто е изработка на "Mini Mini Jewels", които публикуваха в официалната си Инстаграм страница снимка на Меган, съобщавайки, че тя е избрала именно тяхната марка, спирайки се на 24-каратова златна верижка и висулки със скъпоценни камъни.

По-рано през лятото, когато присъства на Уимбълдън, Маркъл отново засвидетелства уважение към член на семейството си. Тогава носеше колие с буквата "А" – като Арчи.

Този месец се очаква Меган и Хари, заедно с наследника си, да посетят Южна Африка на първата си официална кралска обиколка. Те ще пристигнат в Кейптаун на 23 септември.