Покрай възстановяването от раждането и майчинството, херцогинята на Съсекс може и да е намалила публичните изяви, но това далеч не означава, че е спряла да работи.

Вижте снимки на Меган >> 

Говори се, че Маркъл не само ще вземе участие като редактор за най-голямото британско списание Vogue UK, но ще застане и пред обективите на модните фотографи, за специална сесия. Снимките ще се проведат в Frogmore Cottagе, Уиндзор, където е домът им с принц Хари и техния син Арчи. Фотосесията ще се състои следващата седмица, макар че изданието ще бъде отпечатано чак през септември.

Този брой се счита за най-важният през годината, като в него много прецизно се избира най-доброто от модните тенденции, което да бъде представено на страниците му.

Бившата американска актриса ще има шанса да бъде част от процесa, който е документиран във филма "Септемврийското издание". Освен че ще има възможността да сподели своите модни съвети, тя ще напише специален материал за жените, които променят съвременния свят.

Това всъщност не е първият път, в който херцогиня се изявява в списанието, след като през 2016 г. Кейт Мидълтън разкраси корицата на британския брой.

При подобни публикации членовете на кралската фамилия обикновено странят от политическите, но Меган обича често да говори за правата на жените и тяхната свобода. Нищо чудно това да е една от темите, които ще засегне в предстоящото издание.