Меган става редактор на Vogue

През септември тя ще бъде част от семейството на модната икона на списанията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е поискала не е станала. С парите на баба Бети и Марс ако иска ще си купи, нали това неше целта да завърти този риж балък - посмешище пред цял свят.

И там имало шуробаджанащина...

А , тя може и на "Икономист" да стане главен редактор! Колко му е ! Нищо , че няма капацитет за това ! Лошото е , че има кой да и ръкопляска !

може и те да имат свободна квота за черен-жена-от номенклатурата

Меган - обикновена цветнокожа прогресираща агресивно и безкомпромисно с между крачието си. Мелания - бедна източноевропейска компаньонка издигнала се до статут да предлага услуги на американския финансов елит - оттам и президетша.

Меган няма нищо общо жените, борещи се за правата на други жени. Използвачка и златотърсачка. Използва първия си мъж за да и уред да роли и години след като му изпрати пръстена си по пощата той и плащаше солидна издръжка докато тя се разпаряше от клатене в Торонто и нак-накрая не докопа глупака Хари - тогава и беше спряна петцифрената месечна издръжка, защото мина на седемцифрена в британски паунди....тази боркиня за правата на неоправданите жени.

който го може, си го може...

Редактор на ..... Така беше у нас по времето на кУмУнизма. Едни се раждаха за да станат миниСТЕРВИ и дипломати, други да бъхтят по строежите и фабриките.

Американски лиготии

Бившата американска актриса ще има шанса да бъде част от процесът... Продължавайте все така да пишете неграмотно.

Няма и да спрат, хич не им пука.

Това сигурно по заслуги.....