Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, пусна трогателно послание в Инстаграм профила си по случай рождения ден на баща си. В дългото откровение на Мегз става дума за детството, за ролята на баща ѝ в нейния живот, както и за бизнеса на мъжа до дизайнерката - транспортния бос Румен Рончев.

Вижте снимки >>

Ето и посланието на Каканашева:

"ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТАТИ!

Ако мога да посоча две неща от детството ми, които са белязали живота ми най-много, това са тоталното - чак до обсебване - присъствие на майка ми и болезненото отсъствие на баща ми. И двете неща казвам с абсолютно поклонение и благодарност, защото след много себеанализи в годините осъзнах, че и зад двете всъщност стои едно и също нещо. Майка ми изцяло е посветила живота си, за да сме аз и брат ми добре. А баща ми изцяло се е отказал от своя - пак за същото.

Баща ми караше камион, защото това е една от малкото професии в България със заплата 4-5 хиляди на месец. Искаше да мога да уча в Англия и с брат ми да имаме всичко. Аз пък си мечтаех само да изкарвам много пари, за да си бъдем всички заедно вкъщи. И когато започнах да изкарвам пари с МЕГЗ - това беше първото нещо, което исках. Но баща ми не искаше да спре. Той бил мъж - не можело един мъж да е зависим от жени. Той си имал неговото нещо. Твърдо НЕ всеки път. Какво ли се учудвам? От него съм наследила тъпата си гордост. Всеки мъж до мен през годините буквално е искал да свали света в краката ми само и само да се поуспокоя и да се откажа от МЕГЗ. Аз - твърдо НЕ. Аз си имам моето нещо. Затова се бях отказала да се боря с татко. Казвах си "Ще те обичам мълчаливо и без мнение. Прави, каквото искаш".

Но знаете, животът е странна приказка. Срещнах любовта. По ирония на съдбата мъжът ми се занимава с транспорт. После станаха проблемите и изведнъж аз се оказах сам сама на чело на голям транспортен бизнес с камиони. Преживях най-големия шок в живота си... И познайте на кого ревнах да идва да ме спасява. Та, баща ми имаше 30 години опит в тази сфера... В онзи момент баща ми се отказа от "неговото си нещо" и със затворени очи се хвърли в най-големите си страхове заради мен.......

Баща ми вече не пътува. Началник транспорт е в бизнеса на мъжа ми. Всички сме си вкъщи.

Когато Господ ни праща големи изпитания, то е за да изпълни най-големите ни мечти. Аз съм едно щастливо момиче! Благодаря на Господ за всичко, което имам. Тати, обичам те с цялото си сърце. Толкова много ми липсваше толкова безкрайно дълго време и толкова много обичам времето, в което всички сме си заедно. Честит рожден ден!"