Мери от "Мери Бойс Бенд" представя новия си сингъл "Говори ми". "Нямам търпение да чуете "Говори ми"! С Миро записвахме, експериментирахме с китари и гласове, и много се забавлявахме с прословутата ми неспособност до последно да давам име на песните си. Имахме поне 5 гениални идеи, които кръжаха в орбита... В крайна сметка той отсече: "Говори ми" ще е!

Фразата "Спомен за нашето лято" също намери приложение, защото проведохме няколко събития под този надслов - концерти, на които хората имаха възможност да разкажат и своите спомени. Имаше микрофон за споделяне на истории, специално за публиката", казва още певицата.

Видеото пък показва съвсем друга действителност. Кадрите са от пътешествие в Лондон. "И всичко това толкова много ми хареса, че се надявам да го превърна в традиция и всяка година да споделям различни спомени от лятото и да провеждам концерти с това име!", казва още тя. 

Сега се концентрира върху предстоящия на 10-ти февруари юбилеен концерт в зала "България", в който на бандата ще гостуват любими колеги и приятели.