Риа, дъщерята на Мери и Миро от "Мери бойс бенд", с истинско име Мария Мирославова, уверено крачи по петолинието, верна на гените си. Риа е на 19 години и вече е мултиинструменталист, вокал и автор на песни. Тя представи първото си парче преди дни.

Мария носи името на майка си. Също като нея е добра в математиката.

Свири на пиано и посещава уроци по солфеж от петгодишна възраст. До седми клас учи в Националното музикално училище "Любомир Пипков" със специалност пиано и втори инструмент класическа китара, след което завършва с отличие Софийската математическа гимназия и продължава образованието си с "Компютърна анимация и визуални ефекти" в Манчестър.

Снимка:Orpheus Music

Първите си стъпки в популярната музика Риа прави с изпълнение на концерта за 45-тата годишнина на СМГ в зала 1 на НДК, следват от много представяния на открити сцени, Естрадата в Борисовата градина и благотворителни събития. Няколко години се изявява като вокал на група LIFT, с които изнася трибюти на Red Hot Chili Peppers и Beatles. По-късно, с приятели от гимназията, създава група 58 Degrees. След поредица успешни концерта с кавъри на любими хитове, младите музиканти започват да композират и авторска музика.

Снимка:Orpheus Music

Първият ѝ сингъл, с който се похвали тези дни, носи името "Нашата мечта". В него тя сама изпълнява вокалните и по-голямата част от инструменталните партии. Текстът е създаден по стихотворението на Rio Bravo "Щастливо изпепелена". Записите са осъществени от Искрен Искренов в студио "Винил". Видеото на "Нашата мечта" е заснето на Картинг Писта "Красна Поляна" от творческия тандем Васил Стефанов е Стефка Николова. Стилист е Димитрина Иванова. В клипа участват музиканти от групите 58 Degrees и Nonsense, и приятелите й Жени, Кали, Явор и Ади.