Михаела Филева и новата ѝ песен доказват за пореден път, че в България има място за качествена поп музика. Само за седмица сингълът е прозвучал близо 500 пъти в българския телевизионен и радио ефир и вече има своето място сред топ хитовете на лятото.

"По навик" е една от тринайсетте песни, написани от международен екип на специален творчески лагер, организиран в края на април тази година, в който участват автори от Швеция, Румъния, Латвия и България. Целта му е да създаде песни за новия албум на Михаела Филева, планиран да излезе на 20 октомври 2023 година. За написването на парчето "По навик" към изпълнителката се присъединяват Микаела Стридбек от Швеция и румънския продуцент Раду Първолеску. Певицата е автор на текста на български.

От лейбъла "Монте Мюзик" съобщават, че в близките дни можем да очакваме още едно лятно предложение от лъчезарната брюнетка, отново продукт на творческия лагер от пролетта. Видеото към него е заснето от екипа на Павлин Иванов - Bashmotion, а премиерата му ще е в средата на юли.

Михаела Филева в момента репетира за концерта, който ще се състои тази сряда (12 юли), в Кино Кабана, част от клубното турне на певицата. Билетите за събитието са ограничени и повечето фенове предпочитат да ги закупят предварително в мрежата на Eventim.

Снимка: "Монте Мюзик"