Михаела Филева, която е известна любителка на пътешествията, се озова във френската столица и публикува селфи пред известното парижко кабаре "Мулен Руж".

Вижте пътешествията на Михаела >>

Певицата обаче не просто е минала покрай нощното заведение, а се е отбила и вътре, откъдето също показа кадър.

Тя редовно публикува снимки от пътуванията си, като наскоро бе в Йордания, където посети древния град Петра, а след това и пустинята Вади рум.

През лятото на миналата година тя направи балканска обиколка, като стигна до Виена и то не нощувайки в луксозни хотели, а с палатка. Тогава Михаела сподели:

"Кога за последно направихте нещо за първи път в живота си? Ами, аз обиколих Балканите с палатка, стигайки чак до Виена за концерт на Ед Шийран. Ще започна от там, че за първи път за последните 7 години си позволих да си подаря повече от 3-4 дена почивка за презареждане на батерията."

Филева е голяма почитателка на пътешествията. В равносметката си за 2018 г. тя изтъкна, че през нея е успяла да посети 16 държави и 10 концерта на любими изпълнители.

След по-малко от месец, на 18 април, Михаела ще изнесе първия си самостоятелен концерт в Зала 1 на НДК. Пред Dir.bg тя каза:

"За мен това е много специален момент. На първо място, защото за всеки артист голямата зала, голямата публика означават много. А фактът, че имаме смелостта с целият екип на "Монте" да мечтаем за нещо толкова специално, ни показва, че сме на прав път. Хората, които са идвали на моите клубни концерти, не са виждали такъв тип шоу. Ще има много танци, много готина банда - момчета, с които работя последните 5-6 години, интересни визуализации."