Певицата Михаела Филева се похвали в Инстаграм, че е успяла да сбъдне една от най-големите си мечти - да купи къща на майка си.

Вижте снимки на Михаела >>

Михаела публикува кадър от родното си Велико Търново с гледка към града и река Янтра. Към снимката певицата написа:

"Днес съм най-щастливата дъщеря на света! Прекарах целия ден в родния си град - Велико Търново, с жената, която обичам най-много и която е основният виновник да съм човека, който съм днес. Говорихме си, смяхме се, спомняхме си и сбъднах една от най-големите си мечти - купих къща на мама. Благодаря ти за всичко, най-доброто тепърва предстои! Обичам те!"

Майката на звездата, Албена Ковачева, не закъсня със своя емоционален отговор под публикацията. "Трудно ми е да с думи прости да изразя благодарността си, възхищението, примера... Ако ти си най-щастливата дъщеря, аз съм на n- степен НАЙ-ЩАСТЛИВАТА майка", обърна се тя към Михаела. "Надявам се и ще се постарая в този ДОМ да има за наред много смях, много хубави спомени, много БЪДЕЩЕ!", продължава Албена.

Майката на Михаела Филева е отгледала певицата без чужда помощ. Двамата с бащата се разделят малко след раждането на детето, след което бащата на Михаела преустановява всякакъв контакт с тях, припомнят от Missbloom.

Михаела е споделяла в интервюта, че баща й не я е потърсил повече и знае много малко за живота му. Той има ново семейство и двама сина-близнаци, които преди години изненадващо потърсили контакт с певицата във Фейсбук.