Михаела Филева представи видеото на авторската си песен "По-добра от мен". Грациозна, красива и различна, Михаела разказва сюжет, в който всеки може да открие себе си.

Видеоверсията на "По-добра от мен" е създадена от тандема Buddubbaz Tape Company, който с идейната си концепция печели одобрението на певицата и продуцентите ѝ от Монте Мюзик. В клипа виждаме изпълнителката в 4 коренно различни визии и излъчване, което кореспондира с внушението на песента, че всеки избира коя версия на себе си да бъде. В клипа красивата Михаела си партнира с модела Дейвид Амити.

Новият сингъл е включен в албума "ИН и ЯН", издаден преди по-малко от година. Песента бързо се превръща в една от най-слушаните от феновете на Филева в дигиталните платформи, които я определят като бъдещ хит.

Съвсем скоро "По-добра от мен" ще има свой лайв аранжимент, който ще бъде част от предстоящите концерти на харизматичната изпълнителка.

Само преди дни тя обяви старта на национално турне, като първата дата е в родия ѝ град Велико Търново (13 юни), следват Варна и Русе, съответно на 14 и 15 юни. Почитателите на Михаела в София ще имат възможостта да се насладят на изпълненията ѝ на живо на 28 април в Joy Station в Студентски град.

Снимка: Теди Грозданов