Без значение колко територии е обиколил през живота си, всеки пътешественик ще ви каже, че в сърцето му са намерили място едва една малка част от тях. Със сигурност по земното кълбо има безброй прекрасни кътчета, чиито живописни гледки са способни да спрат дъха на всеки посетител, изпълвайки очите му с красота, трудно различима от илюзия, но това далеч не означава, че всички хора, които са ги видели веднъж, задължително ще почувстват специална връзка с тях, която ще ги връща там отново и отново през идните години.

Само че ако се случи така, че дадено място завладее човек, още от първия миг, когато той стъпи на него, то тогава той неизменно ще търси пътя обратно към него, докато е жив. А наскоро стана повече от ясно, че за Алекс Енева неговите координати отвеждат не къде да е, а до лазурните бреговете от фин бял пясък на Малдивите. Във времето половинката на Бобо Халваджиян, която извървя дълъг път от адреналинка в "Господари на ефира" до хореограф на балет "Funky Monkeys", се е припичала под жаркото слънце на островите неведнъж, но въпреки това, при всеки удобен случай, тя предпочита да се потопи отново в кристалните води на Индийския океан, вместо да се впусне в изследването на нови и непознати географски ширини.

Вижте снимки >>

Макар към днешна дата тя да се намира у нас, работейки над представянето на танцьорите си в популярното предаване за имитации "Като две капки вода", наскоро тя сподели в социалните мрежи поредица от непоказвани досега снимки, заснети през последната им семейна почивка от най-малката азиатска държава. Всеки от кадрите, които тя показа на своите последователи в Инстаграм, е зареден с жарки емоции, подклаждащи все по-силно желанието за задушното лято, до чието пристигане остава поне един месец, според най-оптимистичните прогнози на вещите метеоролози, който напоследък си навличат всеобщия гняв с предсказанията си за дъжд по Великден. Но това е съвсем различна тема на разговор.

Снимка: Официален профил в Instagram

В постовете на Енева не липсват слънчеви лъчи и широки усмивки, дори напротив, има ги в изобилие, заразяващи зрителите с добро настроение, пренасящо ги на повече от шест хиляди километра разстояние, където винаги е достатъчно топло. Високите температури там се усещат в кадрите на снахата на телевизионния продуцент Маги, тъй като тя разкрива на тях добре поддържаната си и стегната фигура, позирайки пред фотографския обектив по червен бански от две части. Без значение дали показва как закусва край множеството палмови дръвчета в близост до крайбрежната ивица или как плува в естествения басейн, няма съмнение, че Алекс радва своите последователи в платформата, карайки ги да копнеят градусите и у нас осезаемо да се покачат, за да могат да се отдадат на вълнуващи преживявания. Въпреки че не би било никак чудно, ако гледайки публикациите ѝ, някои от тях са решили, че не могат да чакат повече, стягайки куфарите си с намерението да се отправят към първата екзотична дестинация, изскочила в съзнанието им.

Силно впечатление на феновете на Енева направиха последните изображения, които тя качи в профила си преди ден. На тях се вижда как тя, заедно с двете ѝ деца - Еди и Кая, хранят жираф. Наследниците ѝ изглеждат наистина запленени от бозайника, който е най-високият съществуващ животински вид на земята. Разбира се, коментарите под поста бяха изпълнени с множество комплименти.

Снимка: Официален профил в Instagram