Актьорът Михаил Билалов няма да се завърне като водещ на емблематичната игра "Стани богат", чийто пети сезон ще стартира през февруари по bTV.

За изненадващата си раздяла с предаването, обяви самият той, обяснявайки решението си с множеството ангажименти, които му предстоят в киното и театъра.

Актьорът тръгва на дълго турне в САЩ и Канада със спектакъла "Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене", което ще продължи от 16 февруари до 17 март.

"Предстои ми много натоварена програма. Междувременно подготвям две пиеси, един нов проект, в който влизам като продуцент, и проект, който е извън телевизията и театъра", разказа той пред "168 истории - 24 часа".

Засега не е ясно кой ще заеме мястото му. Според най-упоритите слухове Ники Кънчев ще е човекът, който ще направи своето голямо завръщане в "Стани богат", чието лице беше дълги години, докато предаването вървеше в ефира на Нова телевизия.

Снимка: btvnovinite.bg

Сред другите имена, които се спрягат за потенциални водещи, са още бившият министър на културата Петър Стоянович и актьорът Краси Радков.

И докато Михаил Билалов се разделя с bTV, друго познато лице се завръща в ефира на телевизията. След края на майчинството си, журналистката Николета Маданска отново ще се появи като водещ и репортер на спортните новини.

Маданска е майка на две деца - синовете Михаил и Йона, които са плод на връзката й с бившия й партньор Венелин Петков.