Коментари - Михаил Билалов аут от “Стани богат“, Николета Маданска се връща в ефир | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един нереализиран педерунгел коментира тази сутрин по БНТ сектор “Сигурност”. Според педерунгела “много чужди служби оказвали неправомерно влияние в сектора”. Гледам го този глист и се чудя кой го пусна да излезе от задника, бе?! Кой му даде виза за истинския свят? По морски или по въздушен път този глист от Горна Оряховица се озова в парламента? Отвратително е, когато осъзнаеш, че те управлява гнусна тиня. Селяндури от Банкя – омазани до ушите с помия, педерасти от Разград, Хасково и Горна Оряховица клатят своите мазни задници в унизителен предателски танц към 1300 години история. Щели, моля ви се, да правят от юрист консулта на русенската психиатрия конституционен съдия! Представяте ли си, бе?! Юристката на лудницата в Русе ще тълкува Конституцията! Деса Песа става гений! Трагедия!Трагедия!Трагедия! Не стига всичко това, но и смятали да забранят “Аз съм българче”, щото нямало смисъл мигрантите да го учат. Педерасти, бате, педерасти с голяма “П” шетат из публичния дом, в който превърнаха родината ни. Но! Има и една добра новина! Уважаеми селяни, скъпи гейове и драги помияри, помнете едно: България и друг път е раждала сволач като вас. Какво да правим – много наведен гъз се пръква из тази наша територия. В същото време, обаче, никой не е останал забравен. Помнете, че в този живот има една голяма мистерия, а тя е, че никой не е успял да избяга от справедливостта. Никой! Така че ползвайте си дамските превръзки със здраве и търпете, щото много скоро и вашият задник ще бъде озарен от справедлива светлина! Васил Петев www.mediamall.info

Няма да имам нищо против ако решите и борче да сложите за водещ, само да не е Рачков !:) Рачков няма да мога да се пречупя да го гледам или лушам!

Маданка Нилолетска върти където трябва качествени, квалитетни кавали. Сигурно и гълта. bTV шефовете се чувстват много щастливи. Маданка също.

Някой там не е бил полит-коректен и не се е сетил сам да отчисли правилната сума в правилната касичка. В нашата България всичко рано или късно стига до там. А обяснение 1000, от модно до моликулярно! Сега всичко е много финно казано и много токмакчийски ударено. О времена, о нрави - я да видим, кой кога ще удари!

Крайно време беше! От дървения му "хумор" ми увяхна фикуса!

...а на мен филодендрона!!!

Пънчев беше добър в началото, после се изтърка, после стана нетърпим, а накрая се компрометира с чудовищните халтури, които безкритично приемаше да води. Уморените коне ги пенсионират, нали?

"Маданска е майка на две деца - синовете Михаил и Йона", a стига, бе?!

Значи има шанс да го гледам отново :)

Искаме Венелин Петков!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Стоянович!!!

Дано да увеличат малко парите, че за 15 години само въпросите стават по-сложни. И да го прекръстят, че незнам как със 100 бона се става богат при условие, че не може да си купиш вече с тия пари една боксониера в Люлин

Трябва да го прекръстят на "Остани беден":)))))))))))))))))))))))))))

Краси Радков за водещ!

Едни и същи физиономии...

Нямам време като теб да гледам телевизия и да помня толкова :)

стига бе, тоя бездарен тюфлек! Това е все пак що годе е интелектуално предаване, а тоя е и тъп.

С Радков чалгализацията е напълно сигурна. БТВ се доказват непрекъснато с избора на неподходящи водещи.

Това същата тая игра ли е, която за 20 години доказа, че българинът е толкова тъп, та един не можа да спечели голямата награда? Впрочем, паричната равностойност на наградата вече е под 1/2 от номинала ѝ поради инфлацията.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

само не Ники Кънчев, моля Ви! След падението му Биг брадър не заслужава повече да е водещ!

Ники Кънчев е може би от малкото водещи, които заслужават да са в ефир, както защото е завършил в журналистика в Русия и има този опит, така и той дълги години бе лицето на предаването "Стани Богат". Няма значение че е водил това бездарно предаване "Биг Брадър" (респ. и ВИП Брадър)...Билалов просто не приляга на това място. Що се отнася до Николетчето - по-добре че не е с онзи Венелинчо...Такава хубавица като нея не заслужава такъв ръб.