Вокалистът на The Rolling Stones Мик Джагър не пропусна да отбележи 80-ия си юбилей с пищно парти в нощен клуб в Челси.

Купонът продължи до малките часове на нощта, като сред гостите бяха куп популярни личности, както разбира се, и членове на многобройното му семейство.

Дебнещите пред клуба папараци успяха да щракнат голяма част от празнуващите, сред които се откроиха вечният плейбой Леонардо Ди Каприо и режисьорът Бас Лурман. И музикалната гилдия имаше своите представители в лицето на колегата му от The Rolling Stones Рони Ууд, придружен от съпругата си Сали, както и Лени Кравиц.

Част от наследниците на рок динозавъра също уважиха юбилея му. Две от дъщерите на Мик и Джери Хол - Елизабет и Джорджия Мей, не пропуснаха да го поздравят лично. На купона беше и сестра им Джейд, която е плод на любовта на рокаджията с първата му съпруга Бианка.

Мик и дългогодишната му вече бивша половинка Джери Хол показаха, че въпреки раздялата, продължават да са в прекрасни отношения, тъй като тя също се открои сред поканените гости. Разбира се, на партито присъства, макар и с контузен крак, годеницата на Мик, Мелани, която е и майка на осмото му дете.