Мила Йовович стана майка за трети път в неделя - 2 години след като направи спонтанен аборт. Радостната вест актрисата сподели в свята официална Инстаграм страница и отново там тя качи първите кадри на дъщеря си, с които зарадва своите последователи.

Вижте снимки >>

Детето носи името Ошин Ларк Елиът Йовович-Андерсън, а дългото название на новороденото идва от решението на кинозвездата да зарадва едновременно майка си, съпруга си и по-големите си дъщери - Евър (14 г.) и Дашиел (4 г.). Всеки един от тях е настоявал за различно име, затова, за да няма сърдити, Мила е уважила всички желания. Интересен факт е, че "Ошин" всъщност е момчешко име, което се среща в Уелс, но очевидно това не е пречка за никой от тях.

"Поне има много имена, от които може да избира, и дори да се откаже от на по-късен етап от живота си", пише Йовович към галерията от изображения, която сподели в социалната мрежа.

На снимките ясно се вижда, че всички са развълнувани от появата на новия член на семейството, въпреки последните няколко безсънни и тежки нощи, които са имали.

"Тя е толкова красива! Косата ѝ е по-светла, в сравнение с тази на другите ми дъщери, когато се родиха. Малките ѝ ръчички постоянно шават и се оказва трудно начинание да ги възпреш. Още отсега тя надига глава с любопитство, за да разбере какво се случва около нея. Тя е нашето бебе-чудо и сме изключително благодарни, че я имаме. Изпращам ви много любов от облака, върху който летя", завършва посланието ѝ.

Изображенията са заснети в болничната стая, в която синеоката хубавица се възстановява след раждането. На едно от тях тя показва как кърми Ошин, а на останалите е запечатана любовта на по-големите ѝ сестри и баща ѝ, които не могат да се наситят на времето, прекарано с нея.