Тази събота от 16:00 ч. по bTV за пръв път в телевизионен ефир обичаната водеща Мира Добрева ще сподели какво точно се случи с нея преди два месеца.

След тежък перитонит Мира получава усложнения и изпада в кома за седем дни. "Спомням си само, че започнах да казвам "Отче наш" и стигнах до половината", откровено ще разкрие тя пред водещите Нели и Меги.

За трудната ситуация, в която майка ѝ попада, подробно ще разкаже дъщерята на Мира - Лора Добрева, която е била неотлъчно до нея. "Аз не бях вярваща преди този момент, но когато мама беше с опасност за живота, започнах много да се моля. Когато се събуди, беше сюрреалистично", с огромно вълнение ще сподели Лора.

Източник: bTV Media Group

Майката на Мира - Снежана - ще сподели за оптимизма и усмивката, с които Мира се е събудила след преживяното, и ще ѝ благодари, че винаги вижда доброто и светлината, дори и в най-трудния момент.

Георги Торнев и Георги Торнев-младши ще изберат да изненадат водещата с песен, посветена, записана и изпята специално за нея. И през сълзи Мира ще разкаже истината за отношенията си със своя съпруг: "От години не живеем заедно, но не сме разведени. И двамата явно имаме нужда да се отдалечим един от друг, но аз продължавам да вървя към него и го усещам много близо до мен".

Източник: bTV Media Group

Баба Дора - една от любимите столетници на Мира - ще разкаже за таланта ѝ да влиза в сърцата на възрастните хора и ще ѝ благодари, че дава смисъл на живота ѝ в тези последни години.

Източник: bTV Media Group

Тези и още невероятни емоции ще видят зрителите на "Търси се..." - тази събота (20 януари) от 16:00 ч. по bTV!