Той притежава най-емоционалния вокал на музикалната сцена у нас, създател е на някои от най-вълнуващите и любими мелодии и текстове, които са му спечелили заслужено място на върха. След премиерата на сборния си албум с хитове, озаглавен "46", Миро е готов и с видеото към най-новото си парче "Отначало".

"Създадох "Отначало" в труден за мен момент. Повтарях си "това ще мине", "мигът да съм добре ще дойде" и просто исках да направя най-слънчевата и безгрижна песен, на която съм способен в сътрудничество с музикантите, които почитам," споделя за песента Миро.

Музиката и текстът са негови, а по аранжимента работят фънк формацията SoulBmoll, Крум Георгиев и Иван Иванов. "Отначало" е единственото ново парче в траклиста на студийната му колекция "46", представена в края на април с разпродаден концерт в "Pirotska 5 Event Center".

През август Миро тръгва и на национално турне "Best Of", което събира големите му хитове от последните 23 години. Музикалната програма ще обиколи шест града, като първо ще премине през Созопол на 11 август, следват Бургас -2 септември, Стара Загора - 7 септември, Варна - 14 септември, Плевен - 16 септември, и София - 11 октомври.

Публиката ще има удоволствието да чуе на живо песни като "Някога преди", "Губя контрол, когато", "Август е септември", "Убиваме с любов", "Гълъбо", едни от най-известните му дуети и др. Предстоят и изненади за феновете, като във всеки град ще има специално участие на различни гост-изпълнители.

Ето ги датите:

Созопол, Летен театър, 11 август

Бургас, Летен театър, 2 септември

Стара Загора, Летен театър 7 септември

Варна, Летен театър 14 септември

Плевен, Летен театър 16 септември

София, зала 1 на НДК, 11 октомври

Билети за турнето на Миро "Best of": https://bit.ly/44mLYOk

ПОСЛЕДВАЙТЕ МИРО

FACEBOOK |INSTAGRAM | WEBSITE

ПОСЛЕДВАЙТЕ VIRGINIA RECORDS

FACEBOOK|INSTAGRAM|YOUTUBE|WEBSITE