Райна Налджиева, спечелила титлата за най-красива жена в България през 2003 г., е бременна с първото си дете. Хубавата новина съобщи самата тя чрез своята лична Инстаграм страница, в която публикува колаж от две снимки в духа на все по-модерните напоследък предизвикателства "преди и сега".

Вижте снимки

Брюнетката качи кадър отреди две години, заснет в деня на нейната сватба, когато официално се врече в любов на китариста и основател на група "Каффе" Георги Янев, а до него стои още един, който е актуален. И въпреки, че периодът между двете изображения не толкова е голям, разлика определено има...

На него тя позира пред фотографския обектив в къса бяла рокля с тънки презрамки, която е съчетала със същия цвят кецове, а ръцете ѝ обгръщат наедрялото ѝ коремче. Зад нея, облечен в черно, изцяло контрастиращо на нейния тоалет, стои щастливият ѝ съпруг, поставил нежно длани на талията ѝ.

Множество от последователите на Райна я поздравиха за хубавата вест, но също така отправиха своите пожелания в платформата за коментари.

След като през 2003 г. Райна се сдоби с приза за най-красива българка, тя направи успешна модна кариера, но по-късно се отказа, за да се отдаде на една от големите си страсти - народните танци.

Райна и Георги си казаха "Да" на приказна церемония през лятото на 2018 г. Тогава кумове им бяха Владимир Ампов-Графа и съпругата му. Но те далеч не бяха единственото популярно семейство, присъствало на събитието, тъй като сред присъстващите също така бяха, разбира се, Орлин Павлов, Мария Илиева, певицата Вяра Антова и тв водещата Константина Живова.

"Когато се запознахте, сърцето ми светна, защото Жоро най-после намери жената за себе си, която да го обича, да го прави щастлив и да е толкова прелестна и умна. Да сте здрави и да пазите любовта си като свято нещо. Да се грижите за това тя да цъфти до дълбоки старини. И да ме направите леля, тъй като засега сами "кака" ме наричат", пожела тогава на младоженците Мария Илиева, и ето че днес желанието ѝ е напът да се сбъдне.