Факт е, че не една от известните дами у нас бива критикувана заради обработката на своите снимки, които споделя с последователите си в социалните мрежи. Потребителите на интернет пространството често негодуват срещу ретуша на техните кадри, минали през редица разкрасителни програми, след чиято намеса изглеждат по коренно различен начин.

Много хора изказват мнението си, че подобна заблуда от страна на популярните представителки на нежния пол е повече от неуместна, особено когато славата ги е сполетяла след победа в конкурс за красота, например.

Вижте снимки >>

Ето защо актуалната носителка на титлата "Мис България" - Радинела Чушева, реши да качи в личния си Инстаграм акаунт серия от снимки със следното послание:

"Без филтри! Нямам нужда от фотошоп!", гласят думите ѝ.

На изображенията брюнетката е заснета на плажа, облечена в силно изрязан бански костюм, който разкрива на зрителя голяма част от тялото ѝ. Пред фотографския обектив тя е заела доста провокативни пози, зарадвали мъжката част от почитателите ѝ.

Снимка: Официален профил във Facebook

От известно време Чушева се наслаждава на слънчевите лъчи на нашето Черноморие, откъдето качва редица снимки и кратки видео клипове. На тях тя винаги е в различно плажно облекло.

23-годишната Радинела спечели короната на най-красивата българка за 2019 година в края на месец ноември м.г. Още на следващия ден бившата адреналинка от предаването "Господари на ефира" се превърна в една от най-одумваните носителки на титлата.

Снимка: БТА

В платформите се изписаха множество коментари, упрекващи избора на журито. По-голямата част от тях се питаха откога конкурсът е променил политиката си, за да избере момиче с корекции. Това се превърна и в тема на много от интервютата, които брюнетката даде, след като стана Мис България.

"Младите постоянно гледаме от тези социални мрежи нови тенденции. Не знам дали е трябвало да го правя, може би съм сбъркала", призна тя преди време пред Bulgaria ON AIR, запитана за подобренията по външния си вид.

Тогава тя каза, че всеки трябва да намери своя начин, за да се чувства добре в кожата си. Чушева също така изрази мнението си, че критиките към нея може да повлияят на младите момичета и да ги накарат да не търсят услугите на пластични хирурзи.

Снимка: БТА