В края на месец ноември миналата година Радинела Чушева, която е позната на българския зрител като бивша адреналинка от предаването "Господари на ефира", спечели титлата за най-красива българка за 2019 г. Часове след избора на журито обаче, тя се превърна и в най-обсъжданата носителка на короната.

Вижте кадъра >>

Тогава още на следващия ден негодуващи потребители на виртуалното пространство изписаха множество коментари, в които питаха откога политиката на конкурса, подкрепяща естествената красота, дотолкова се е изменила, че изборът за победителка да падне върху момиче с корекции.

По-късно в свое тв интервю самата брюнетка сподели, че най-вероятно е сбъркала като се е поддала на тенденциите в социалните мрежи, подобно на повечето млади хора. Тя също така изрази мнението си, че е съвсем възможно критиките към нея да повлияят на момичетата и те да спрат да търсят услугите на пластични хирурзи.

Скоро след това тя замина на почивка на слънчевите Малдиви, откъдето зарадва своите почитатели с редица снимки от лазурните плажове по бански.

"Мразиш ме? Добре, вземи си стол и изчакай да започне да ме е грижа", гласи посланието на галерия от изображения, която тя качи в своята Инстаграм страница.

След като се върна, тя засне специална фотосесия за марка дрехи, а преди часове публикува интересен кадър в профила си.

"Семейна реликва!", е написала към свое селфи, на което носи 70-годишната венчална носия на своята прабаба.

Тя е прибрала косата си на висок кок, като в нея е "вплела" роза. Визията ѝ се допълва от яркочервено червило и очна линия, подчертаваща очите ѝ.