Марина Войкова, която грабна титлата "Мис България" през 2015 година, а по-късно - и "Мис Планет" в Грузия, излезе от графата на свободните жени.

Вижте снимки от сватбата >>

Красавицата каза заветното "да" на годеника си Давид Бонев. Влюбените са се разходили до олтара навръх Свети Валентин, съобщават от "Монитор". Младоженците заложили на скромна церемония в тесен семеен кръг, вместо на пищни празненства.

"Ти си човекът, който разтваря целия свят за мен. Искам да се гмурна в бъдещето с теб, защото когато си до мен, то изглежда по-голямо и по-ярко, отколкото някога съм си представял", написа бизнесменът под кадър от сватбата в социалните мрежи.

По време на почивката на двойката през октомври на о-в Пукет Давид изненадва хубавицата, запалвайки надпис на плажа. С огнени букви той изписва на английски "Ще се омъжиш ли за мен?" Войкова веднага приема.

Снимка: Instagram

"Казах "да" на възможно най-прекрасната личност, която някога съм срещала... Обичам те, Давид Бонев", написа Марина в социалните мрежи. Двойката сподели и клип от предложението, по време на което звучи "Truly Madly Deeply" на Savage Garden.

Войкова бе във възторг от начина, по който нейния любим е поставил важния въпрос:

"На най-прекрасното място, с най-страхотния мъж, направил ми най-блестящото и приказно предложение....благодаря на Вселената, че ме запозна с теб, любов. Хармонията ми с теб е необятна като безкраен хоризонт..."