Носителката на титлата "Мис България" 2013 година - Нанси Карабойчева, се омъжи за дългогодишния си приятел Добромир, в родния им Пазарджик.

Вижте снимки >>

Русокосата красавица и волейболният национал си казаха "да" пред близки и приятели след дългогодишна връзка. Нанси публикува кадри в социалните мрежи, а към снимка, на която Добромир я целува страстно пред своебразния олтар е написала: "Най-прекрасният ден за нас! Благодарим на семействата си, кумовете, шаферките и шаферите, на всички приятели, които са за пореден път до нас! Обичаме ви!" Кумовете на младото семейство са колегата на Димитров от националния отбор Цветан Соколов и съпругата му Деляна.

Нанси бе с дълга бяла рокля с дантела в предната част и дълъг шлейф от тюл, съчетани с испански воал, захванат в косата.

Преди време в интервю Добромир изтъкна, че е традиционалист и държи на семейните ценности, защото така е възпитан. Нанси пък сподели, че вече почти се е била отказала и е смятала, че сватба няма да има, защото гимназиалната ѝ любов много се забавил с предложението.