17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази преди не беше ли по- добре изглеждаща? Сега се е съсухрила, преди беше со4на и натурална

Нанси Карабойчева звучи като Спиридон Джеймс. Тия родители са за линч.

Хубава двойка, но кой ще ги храни, "МИС" и ВОЛЕЙБОЛИСТ не са професии.

не е съвсем така. ако той се пласира в чужд отбор, например италиански, ще имат за хлебеца...

Честито, да са живи и здрави, Господ да ги благославя. Родината ни нарастна с още едно семейство. Така се бори демографския срив. Другите да мислят и взимат пример.

Нищо не се бори, да едно семейство се създава но още в същия ден 47 семейства напускат България за да се изхранват. Тъй че едно създадено на 47 премахнати не бориш демографския срив а го задълбочаваш. Има един точен сайт на два часа обновява населението countrymeters . info и може да видиш с колко сме се стопили само за днес, само от началото на година и изцяло. Колкото до конкретното семейство от статията, до колкото знам той е волейболист, а тя мис България, т.е. двама заможни човека, могат да си позволят да отглеждат деца. Докато хората в провинцията няма пари за оцеляване, за минималното храна и битови сметки, въобще не говорим за издържане на деца, и така са едно 80% от населението ни в провинцията и затова се принуждават да напускат България в посока чужбина. Аз също съм така. В момента България е в клинична демографска смърт и няма никакво бъдеще като най-бързо изчезващата нация в света. Не може със сватбата на едни заможни и известни хора в обществото да си мислиш че България ще се оправи. не може всички да станат известни, 10% са богатите и известните у нас, 90% са обикновените хора които едва свързват двата края и напускат България масово. С по един среден град на година се топим от емиграция. За да се оправи България трябва друга политика, други управляващи, трябва и у нас да стане като в западните държави където няма разлика между столица, голям град, малък град и село....условията за живот и работа са еднотипни и затова никой в тия нормални държави не се тъпче по столиците, а у нас който е извън София е жив-умрял.

Как имаше търпение да напишеш всичко това.Това , което си написал не е така. Има много щастливи семейства в България и без да са богати и живеят щастлив живот, зависи в какви ценности са възпитани и те как възпитават децата си. Много хора не търсят "американската мечта" и се задоволяват с това което са постигнали като образование , професия, заплащане. Не мисли че е черен живота в България защото медиите го представят така или познаваш няколко семейства , които се оплакват и не де задоволяват с това което са постигнали. България е благословенна страна има мир в нея,спокойствие, красива природа и много дадености, погледни от към катаклизми , природни бедствия атентати , насилие, масови престрелки и убийства ,терор, и ще видиш че България е една от най-мирните и незасегнати страни в света. Не гледай и слушай медии- интернет, телевизия , преса , радио за 1 месец и ще видиш колко много добри и полезни неща има в България, ще се изумиш.

Аааахахаха... Нанси ..... КАРАБОЙЧЕВА!

Българската Пепеляшка.Не е от Пазарджик,а от Юнаците,Пазарджишко.Семейството и се занимава със зеленчукопроизводство.Скромен произход,скромно поведение като Мис.Честито,да са живи и здрави.

Какво да правим с тази информация

нансито на баба Неда ли е кръстено, или на дядо Нено?:)

Бетси Кършиграчкова от Павликени и Мерилин Баджанакова от с. Долни Горневци харесват това!

Честито, много щастие! Нанси е единствената миска в БГ достойна за уважение.

Май само тук, в родното БГ на всичко, което хваща окото му се вика "красавица"...

Мис България на име нанси...

Като видя младите и модерни жени ми се засилва желанието да ида в гората или манастир!

Сигурно си женен за селска лелка съсзабрадка и плетени чорапи, нали? Нанси е прекрасно момиче, желая им много щастие.

А ти със сигурност си кадаиф!

ха ха още ли има такива момичета със забрадки и плетени чорапи.

По-добре в пещера, най ти подхожда на първобитната злоба.

Да,бе традиционалист пък тя се хвалеше колко са нетрадиционни в интимните си отношения....ужас Много са ми неприятни, особено тя,но да са живи и здрави!

А бе да не я сбъркат с Брижит Бардо от съседната снимка Нансито.

Вярно - за всеки влак си има пътници. Да са живи и здрави, но не виждам защо е необходим този телешки възторг. Лично мнение - първо не е русокоса, второ - не е красавица, трето - все пак става за екзорсизъм.

Беше естествена и хубава.Не разбирам младите жени защо се обезобразяват с тези фараонски вежди и изкуствени мигли.Стават безлични с никаква индивидуалност и като на конвейр.

Традиционалист, тоест демек нищо конкретно-общи приказки... А защо не юрист или правист например, защото може да му се наложи да понаучи семейния кодекс например.... Няма такова понятие традиционалист в БГ, това са нелепости и пълни глупости... В БГ правото, а не традициите регулират отношенията м/у хората, семейството и в частност м/у съпрузите... Традиционалистите не живеят на тези географски ширини, не като в Анадола, Хатай, близкия изток, Азия, Африка и т.н...

Най-естествената "мис" от десетилетия. Да са живи и здрави.

Тая минаваше за хубава, а вече се е обезобразила. Толкова бързо.

Пожелавам им да инвестират в себе си и семейството, вместо да се рекламират! На никого не му пука за вас!