Има някаква необикновена връзка между повишаващите се градуси навън и прелъстителните кадри на Александра Петканова, които напоследък все повече покачват нивото си на съблазън, подобно на живака в термометрите през горещите дни. Съпругата на Даниел Петканов, по-познат като Лудия репортер от телевизионния екран, не спира да публикува в социалните мрежи предизвикателни снимки, привличащи вниманието на потребители в интернет пространството.

Вижте снимки >>

Всяко следващо изображение, качено от нея в личната ѝ Инстаграм страница, поражда по-голям възторг от предходното у нейните почитатели. Така например преди часове брюнетката сподели поредната провокативна снимка.

На нея тя е вдигнала нагоре късия си черен топ с дълги ръкави, показвайки на зрителя дантеления си сутиен, като междувременно му разкрива стегнатите мускули на корема си, върху които нежно се спуска дългата верижка на колието ѝ.

Сякаш за да изпоти дори повече мъжката част от своите фенове, тя е разкопчала дънките си, наред с декоративния колан, които по принцип минава точно над пъпа ѝ. Фотографията бързо събра над 30 хил. харесвания, доказвайки за пореден път, че Петканова е един от най-влиятелните инфуенсъри в страната ни. Под публикацията се редят множество коментари, възхваляващи външния ѝ вид.

От време на време обаче двамата съпрузи споделят и весели кадри, изпълнени с хумор, забавляващ аудиторията. Преди ден, например, те са присъствали на откриването на нов магазин за дрехи в столицата. Там са взели решението да си отправят предизвикателството като си купят дрехи на стойност не повече от 20 лева, а Даниел е добавил допълнителното условие по-късно всеки от тях да облече покупките на другия.

Така съпругата му се оказва в жълто-зелен спортен екип от две части, чийто потник е запасала в късите панталони, а той е облечен в розов топ с тънки презрамки и къси ръкави, комбиниран с черен клин с дължина под коляното и плетена шапка с широка периферия.