Носителката на титлата "Мис Вселена България" Радостина Тодорова се обясни в любов на половинката си - футболния национал Георги Костадинов, по случай втората годишнина от началото на връзката им.

Вижте снимките >>

Тя публикува в социалните мрежи кадър, на който позира с огромен букет розови рози и към него написа:

"Ох, всички, които ме познават добре, ще се досетят колко време мислих какво да напиша... нали съм си поет романтик. НО... в случая искам да кажа само едно огромно БЛАГОДАРЯ на Човека с главно "Ч", който ме уважава, обича, цени и подкрепя, както в проектите и радостите ми, така и в неуспехите и в трудностите по пътя ми! Човекът, с когото изживях най-хубавите две години от живота си и с когото виждам бъдещето си."

Към друг кадър в Инстаграм Радостина е написала на английски: "Няма нужда от думи."

Радостина бе българката, която представи страната ни на конкурса "Мис Вселена" през 2015 г. Тогава клип с неин мил жест обиколи света. По време на награждаването водещият обърка името на победителката и когато обяви истинската "Мис Вселена" филипинката Пиа Алонско Вуцбах бе толкова смутена, че не посмя да излезе напред, за да получи короната си и Радостина бе човекът, който я насърчи да отиде и да получи заслужената награда.