След като принцът спаси красивата принцеса от ноктите на злото и се венчае за нея, повечето приказки завършват с думите "Три дни яли, пили и се веселили". Свикнали сме да приемаме, че това се случва само във фантастичния свят, затворен между страниците на книгите с истории за лека нощ... или холивудските продукции. Но се оказва, че подобни тържества са възможни и в нашата реалност.

Вижте снимки >>

Въпреки че донякъде звучи именно като приказка, романсът между модела на Victoria's Secret - Девън Уиндзор, и Джонатан Барбра, който е съсобственик на марката за дрехи "Alexis", е действителен. Изминават 2 години и половина, преди двойката да се врече официално в любов един на друг. А Джони Декс, както е известен сред приятелите си, полага много усилия, за да направи съвършеното романтично предложение, което нито Пепеляшка, нито която и да е друга измислена героиня, са получили. Той пада на едно коляно върху белите пясъци на Бахамските острови, отправяйки големия въпрос с диамантен пръстен в ръка.

"Джони много се постара да ме заблуди и накара да мисля, че отивам на работен ангажимент. За последния полет до острова трябваше да се кача на хидроплан и когато самолетът започна да се спуска, погледнах надолу и видях думите "Ще се омъжиш ли за мен?" изписани на плажната ивица с рози. Кацайки, установих, че Джони стои между буквите и ме чака. Това беше един от най-щастливите и невероятни дни в живота ми", споделя Девън пред сп. "Harper's Bazaar".

Разбира се, този радостен миг вероятно е бил засенчен от 3-дневните празненства, отбелязали сватбата им на остров Сен Бартлеми, която се състоя през изминалия уикенд.

Младоженците се запознават преди 4 г. и половина в Ню Йорк, посредством техен общ приятел. По онова време и двамата са обвързани с други хора и минават 2 години преди да се видят отново и да започнат да се срещат. Това се случва в Маями, където е домът на Джони, а Девън е в града за снимките на рекламна фотосесия.

Всъщност, дамата е тази, която прави първата крачка.

"Взех номера му от негов колега и му писах, канейки го на вечеря. Той ми отговори на следващата сутрин. Оправда се, че е работил цяла вечер, което се оказа истина... След това, по време на Седмицата на модата в Париж, започна да ме ухажва, като всяка сутрин ми изпращаше букет цветя, водещ до изненада. Най-голямата се бе той самият, дошъл в града за рождения ми ден", разказва пред изданието красавицата.

И макар заедно, двамата живеят в различни градове, тя - в Ню Йорк, а той в Маями. Въпреки това успяват да запазят любовта си и днес блондинката прекарва повече от времето си във Флорида.

Празненствата по случай сватбата им започнаха миналия четвъртък, а първата дестинация бе екзотичния о-в Мавриций, където се забавляваха със свои приятели. След това отлетяха за Сен Бартлеми и проведоха поредното плажно тържество, като в събота размениха своите обети в местната църква.

През трите дни Девън смени няколко облекла. Тя самата е дизайнер на бански костюми, затова не е никак чудно, че една от най-ефектните ѝ визии бе именно плажният ѝ вид. Тя изглеждаше фантастично с цял бял бански, обсипан с перли и мъниста, който бе съчетала с нежен дантелен халат.

Разбира се, най-впечатляваща бе сватбената ѝ рокля, подчертаваща елегантното ѝ тяло. Тоалетът с паднали рамене беше с деликатни флорални мотиви, следваше извивките на модела, а от средата на бедрата се разкрояваше и завършваше с дълъг шлейф.

Преди ден красавицата сподели в официалната си Инстаграм страница снимки от церемонията и предхождащите я празненства, които можете да разгледате в нашата галерия.