Мона Недева от "Революция Z" публикува весел кадър с родителите си, брат си и малкия си син Никола, като отправи откровено послание за семейната любов.

Вижте кадъра >>

Семейството се е събрало в Цигов чарк. Към слънчевата снимка, на която са се събрали всички, а Никола грее от щастие, Мона написа:

"Аз и брат ми сме щастливи да имаме най-прекрасното семейство и Мама и Татко, които са истински пример. Винаги са ни подкрепяли, давали са ни свободата да избираме и да се учим от живота, научиха ни да бъдем ХОРА, да се смеем, да се забавляваме, да обичаме и да не се страхуваме да бъдем себе си! Вече повече от 28 години те са олицетворението на любов и подкрепа, и дори и през трудности... винаги сме Заедно! Това е семейството!"

Както е видно, Мона много държи на семейството. Наскоро тя поздрави съпруга си Радослав Гочев за втората годишнина от сватбата им, като написа, че го обича още повече. Актрисата и режисьорът се сдобиха с първото си дете през януари. Мона е много активна в социалните мрежи, където споделяше моменти и емоции от бременността си, а сега в центъра на събитията е малкият ѝ син, който вече е на 6 месеца.