Актрисата Мона Недева от сериала "Революция Z" дари съпруга си Радослав Гочев с момче. Щастливата новина съобщи самата Мона в личния си профил в Инстаграм.

Вижте бременната Мона >>

"Две ръчички дадоха смисъл на всичко! Обожавам те, Никола Радослав Гочев!", написа Мона към кадър, на който се виждат двете ръчички на бебето и тази на актрисата. Никола се е появил на бял свят на 19 януари.

За няколко часа кадърът е събрал близо 18 000 харесвания и стотици коментари, в които фенове и приятели поздравяват гордата майка.

Мона и синът на продуцента Димитър Гочев - Радослав, се ожениха през лятото на 2017 г. на морска сватба. През август 2018 г. стана ясно, че семейството е в очакване на първото си дете. Мона поддържаше през цялото време близки и приятели в течение как върви бременността ѝ. В откровено видео актрисата разказа, че дълги години се е лекувала от поликистозни яйчници - диагноза, която засяга около 30% от жените у нас, а трима лекари убеждавали Мона, че няма да може да забременее спонтанно. Все пак това се случва и със съпруга ѝ Радо вече са щастливи родители на син.