17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната гнусна фльорца платила си да се напише статия за нея

И татуирана

Аз нещо не разбирам: това второто име "Радослав", презиме ли е или детето е с двойно първо име. Ако е презиме, защо не е "Радославов"?

То тва не е за нас, простите. Скоро се появи и една нам коя си Веселин Плачкова. Ми елит, ко да ги прайш. "Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия". Смехория.

Браво за българското име

За презимето;-)

Га глеам по фотографиите, мчи аз съм опущил бебешкото ... ъъъ таковата партè. Тюуууу язък!!!

Коя е тая Мона? Не я познаваме, ама живи и здрани

Кой не знае коя е Мона, кой не чувал за нея? освен че има четири сезона с революция Z тя има доста песни и съвсем не са лоши. Печелила е I място на международен конкурд "Звезди над Дунав" 2006 също и първо място в украински фестивал 2004 номинирана е с II място и специална награда на БНР през 2003 печели две първи места на конкурс в Шумен 2000 достигала е до полуфинала на Music Idol2 има доста песни - Звезда, Може би, искам да си тук. Като цяло е поп-рок звучене, отделно е и актриса

Също е печелила и второ място на международния фестивал в с. Вълкосел "Рунтавата гайда" 2005.

КОЯ Е ТАЗИ?

Да и е честито!Но коя е тая,нито съм я чула,нито ми е позната с нещо,просто някаква родилка.Да не би да правите каталог на родилките в България,защото иначе не виждам смисъл да ни осведомявате коя от кой е родила или ще ражда.

Коя е тази Мона Гочев,че ни занимавате с нея? Всеки ден ни занимавате с някакви безсмислени женици.

Коя е тази Мона ?

Честито! Да са живи и здрави, нека се раждат повече българчета!

Моля, не споделяйте личните проблеми на хората тук!

Ами и от първия път се става майка, също и от следващите, ако не се ползват предпазни средства.

Аз станах за осми път, пък никой не пише за мен...

я обърнахте на акушеро-гинекологично отделение. Още малко и ще трябва с калцуни да влизаме в нея. Да й е живо здраво детето на Мона! Която и да е тя.

Динка от нашия квартал и тя стана майка.

Тази коя е? Поне напишете в какви бг сапунки се е снимала...

Голям червен лук.Вероятно днес доста жени са станали майки и за първи и за пореден път, но все ни занимават с някакви фльорци.

NIKOLA RADOSLAVOV GOCHEV!!! NE NIKOLA RADOSLAV GOCHEV!!! LIGOTII

Никола Радослав Гочо. Като ще е гарга, рошава да е. Чудя се как го позволяват, като има правила за окончанията на презиме и фамилия с всичките им разновидности. Има едни, дето до N-то поколение изброяват имената и явно вървим към тях.

Това е новата мода. Поне е момче. Майките на момичета за съжаление не си дават сметка колко смешно и нелепо звучи името на детето им, когато бащиното име е без окончание. Да им е живо и здраво!