Моника Белучи и Тим Бъртън са двойка, пише "Daily Mail".

Говори се, че те са искали да обявят официално връзката си по време на филмовия фестивал "Люмиер" в Лион миналия октомври, когато Моника връчи на Тим награда за цялостно творчество на сцената.

След като актрисата му даде отличието, режисьорът каза по време на речта си: "През целия си живот, взет заедно, никога не съм изпитвал толкова много любов, както тази вечер!". 

Двамата са седели през цялото време един до други през почти цялата вечер, като са се прегърнали по повод триумфа му.  

"Paris Match" съобщава, че двойката "се среща за кратко на стълбите на Palais des Festivals в Кан през 2006 г., но едва шестнадесет години по-късно, зад кулисите на друг фестивал, се е сближила". В понеделник те са видени да се разхождат из улиците на Мадрид хванати за ръце.  

Преди предполагаемата ѝ връзка с носителя на две награди "Оскар", изкусителката на френското кино не е излизала по срещи от 2019 г., когато се раздели с художника Никола Лефевр. 

Преди това тя беше омъжена за Венсан Касел - между 1997 и 2013 г. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Запознават се през 1996 г. на снимачната площадка на филма "Апартаментът". Имат две дъщери - Дева, на 19, и Леони, на 13 години.

Двамата имаха тригодишна връзка, преди да се оженят на интимна сватбена церемония в Монако, Франция.

От своя страна, преди това Тим беше обвързан с Хелена Бонам Картър в продължение на 13 години, преди през 2014 г. да се разделят.

Снимка: Getty Images