Музикантът, диджей и продуцент Марк Ронсън разкри, че се е оженил за Грейс Гъмър - дъщерята на голямата холивудска звезда Мерил Стрийп, съобщи сайтът на сп. "Пийпъл".

Ронсън лично е потвърдил, че с 35-годишната Гъмър, която също като именитата си майка е актриса, вече са семейство. Диджеят е отбелязал 46-ия си рожден ден през уикенда със затрогващ пост в Инстаграм, публикувайки снимка, на която двамата с Грейс вървят към олтара, хванати за ръка.

"Надявам се да прекарам всички тези празници с теб, до последния си ден и след това. Завинаги твой. И да, ние се оженихме", гласи придружаващият снимката текст.

Мълвата, че Марк Ронсън и Грейс Гъмър са сгодени плъзна през май. Тогава двамата бяха забелязани на романтична разходка в Лондон, като на пръста на актрисата се "кипреше" внушителен пръстен с диамант.

През март неназован източник разкри за в. "Сън", че Ронсън вече се е срещнал с родителите на своята възлюбена - Мерил Стрийп и Дон Гъмър. "Изглежда те го одобряват. Сигурно е истинско предизвикателство за всеки потенциален зет да очарова самата Мерил Стрийп", сподели източникът за изданието. От думите му стана ясно също, че Марк Ронсън и Грейс Гъмър имат връзка от "няколко месеца", след като двамата за пръв път бяха фотографирани заедно през септември 2020 г.