Семейство де Ниро претърпя невъобразима загуба, съобщава "People".

На 2-и юли то се сбогува с 19-годишният Леандро де Ниро Родригес - внук на обичаният актьор Робърт. За трагичната вест съобщи майката - Дрена, която е осиновена от Робърт през 76-а и е най-голямото от седемте му деца.

19-годишният младеж е бил намерен мъртъв, седнал на стол в апартамент в Ню Йорк в неделя следобед, съобщават от правоохранителните органи пред TMZ. Изданието информира, че не е имало очевидни признаци, които да са довели до трагедията. Леандро е бил намерен от негов приятел, който не го е чувал от няколко дни.

В понеделник майката на Родригес отдаде почит на покойния си син в пост в Instagram.

"Моят прекрасен ангел. Обичах те още от момента, в който те усетих в корема си", написа тя под снимка на Леандро в Instagram. "Ти бе моята радост, моето сърце и всичко чисто и истинско в живота ми. Иска ми се да съм с теб сега. Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да продължа и да разпространявам любовта и светлината, които ти така ме накара да почувствам, получавайки възможността да бъда твоя майка."

Текстът на 51-годишната актриса продължава така: "Ти бе толкова обичан и ценен и ми се иска само любовта да те бе спасила. Толкова съжалявам, бебе мое."

Баща му Карлос все още не се е изказал публично. Въпреки това той сподели черно изображение на страницата си в Instagram и много потребители изразиха съболезнованията си в секцията за коментари, информира "E!News". 

View this post on Instagram

A post shared by Carlos Mare (@carlosmare)

Подобно на дядо си и майка си, Леандро беше актьор. Най-известен беше с участието си във филма "Роди се звезда". Освен това се е снимал и във филма "Кабаре Максим", в който участва и майка му.