Коментари - На 19-годишна възраст почина внукът на Робърт де Ниро | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много спокойното и бустеризирано общество ПАДАТ КАТО ТАЛПИ ЕДИН СЛЕД ДРУГ ТОВА Е ПОРЕДНИЯ СЛУЧАЙ НА МЛАД ЧОВЕК ПОЧИНАЛ БЕЗ ПРИЧИНА НО ЛЕКАРИТЕ СИ МИСЛЯТ ДИАГНОЗИТЕ И ОБЩЕСТВОТО ИМ ВЯРВА!!!! ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ОТ НЕЗАВИСИМИ И НЕПОДКУПНИ ЛЕКАРИ,КОИТО ВСЕ ОЩЕ СЕ БОРЯТ ДА ОСЪДЯТ СЗО!!!!

прилича на баща си

Ами наркотиците не прощават! средната продължителност на живота на всеки наркоман е 4-5 години след като почне да употребява наркотици!

Де ниро има много деца и внуци, ако не се лъжа наскоро си роди още едно дете на преклоната възраст, което е неестествено. Така че явно прородата компенсира някак си.

Само един изрод може да каже такова нещо!!!

Абе самата истина си е, не ти харесва, ама така си е природата, понякога дава, понякога взима.

Тия дни зачестиха отново новините за необясними смътни случай на млади хора. Всичките ваксинирани и вярващи в науката.

че причината няма следствие

Най-искрени съболезнования на семейството! Тези, които не са губили дете (и не им го пожелавам) не знаят, че това е неземна болка, така че по-добре да млъкнат и да спрат да си показват байганьовщината! Скапани отрепки!

Всички млади пият наркоман!

Когато цъфнат теменугите и на теб ти стане зле.... Алеандро е бил толкова обичан, че е е оставен на произвола на наркотиците. Другите, необичаните, бачкат от 18 годишни за едното парче хляб и нямат нито време, нито пари за наркатици.

Стига сте размахвали назидателно пръст, егати изпразнените от съдържание индивиди демонстрирате , че сте . Никой не е застрахован от това детето му да залитне в лоша компания, да с оплете с някоя простотия в социалните мрежи, да се зариби с наркотици, и в най-любящото и най-сплотеното, и най-отдайното семейство, може да се случи, случвало се е и ще продължава да се случва.

и то пред очите на безжалостните си родители

От какво е умряла,умрял де.

Рамбо Сталаун.

самоубийството под каквато и да е форма - не прощава

Това в религиозен контекст ли го казваш? Ако е така , заври си догмите в гърлото и замълчи, че липсата на смирение също не се глуда с добро око от същия тоя на когото се кланяте ! Ако не е е така се извинявам.

Бог да го прости младежа! А изкуфелия му дядо да се позамисли какво защитава като върл привърженик на модерното ляво. Понеже наркотиците са важна част от демокрацията.

Много тъжно. Чак на мен ми стана тегаво като четем написаното от майка му, ама в оригинало,оти превода е къртовски неадекватен . От думите на почернената личи , че е имал сериозни проблеми, може би депрсия , може би злоупотреба със субстанции а можи и двете в комбинация. Нема по-лошо да гледаш отстрани да се блъскаш да опитваш и въпрки всички да не може да помогнеш..Чукайт на дърво и си обгрижвайт децата с либов от малки...парите в некои ситуации не могат ви спасат..

Оооо,браво. Говориш английски.

Не говорим дори и грам, само четем, успокой моторчето, че нема место за похвали у моя случай..

И какво значение има ти какво мислиш ок въпроса?

Мир на душата на младия, но де факто, освен името той няма никаква връзка с де Ниро. Ама ни-как-ва!

Има най-силната връзка - емоционалната.

Емоционалната може да се разбие, но връзката през утробата, никога не може. И баба има емоции.