Лятото е "моментът на истината", в който ясно си проличава кой е прекарал месеците, предшестващи жаркия сезон, тренирайки интензивно във фитнес залата и кой е наблегнал на "среднощните закуски" и излежаването на дивана пред телевизионния екран... На крайбрежието няма тайни, поне не и такива, касаещи фигурата на припичащите се върху пясъка хора. През останалите сезони човек далеч по-лесно може да прикрие издайническите доказателства за своята ниска физическа активност, но на плажа това си е направо мисия невъзможна.

Майката на актрисата Луиза Григорова обаче няма от какво да се притеснява, тъй като изглежда страхотно по бански, както твърдят последователите ѝ в Инстаграм. Според тях 50-годишната блондинка спокойно може да конкурира дори по-младите от нея момичета, които са част от успешната ѝ модна агенция "Ивет фешън". И наистина, тя изглежда прекрасно на всички кадри, които публикува в личната си Инстаграм страница.

Вижте снимки >>

От седмици насам Ивет Григорова е на почивка в южната част на нашето Черноморие, откъдето публикува в социалната мрежа кадри, заредени с много настроение. Тя отдъхва край морските вълни в компанията както на свои приятелки, така и на любимия си - бизнесменът Атанас Минев, който е по-малък от нея.

Наскоро тя публикува селфи от морския бряг със своя партньор, а посланието към изображението гласи: "Щастливи заедно". По всичко личи, че двамата се радват на времето, което прекарват един с друг.

Григорова и Минев се срещат случайно в заведение, като първата крачка прави той. По онова време тя вече се е разделила с интериорния дизайнер Евгени, с когото споделиха 18 години от живота си. В началото връзката им с Атанас не е изцяло приятелска, но постепенно отношенията им променят своя статут заради постоянната нужда да контактуват, която са изпитвали.

Миналата година перничанката разкри пред сп. "Love story", че Минев е нейната половинка в истинския смисъл на думата, чиито силни чувства е способна да усети.

"В един момент просто изпитвахме жажда и необходимост да общуваме постоянно един с друг. Всичко се случи постепенно. Любовта ни пламна с голяма сила и накрая вулканично избухна. В един момент разбрах, че наистина той е моят човек в живота. Напълно самодостатъчни сме си, имаме много общи интереси", разказа тя пред изданието.