Коментари - На 50 г. майката на Луиза Григорова показа страхотна фигура на плажа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи ето защо народът е казал "Намери си крушката опашка"!

Единственият мъж в България, на който му е позволено да носи елече е д-р Тренчев! От чужденците - само на Стивън Сегал! Всички останали мъжове - никакви елечета! Освен ако не се кандидатирате за селски наместник.

Като ги гледам и двете, така... Най-паче бих онодил майката! >:-))))

Пози, елементарно ниво, комплекси ! Много жени излеждат добре на 50 и при това без фитнес, пластика и с 10 г. по-млади мъже и най-важното - не го афишират и не се самозабравят! Ивет, хайде по-кротко и не като за последно!

Къде е казано, че на 50 не може да изглеждаш добре и секси?

Възрастната госпожа си е надула джуките, там с каквото им ги надуват. Грозна гледка.

Не знам коя е тази 50-годишна госпожа, която се е разпищолила като напориста плеймейтка, но явно си има план за златната възраст. Че е слаба, слаба е, но тялото ѝ е далеч от страхотно. Провиснала кожа без грам мускули, отпуснат корем.. Сигурно в дрехи изглежда далеч по-добре.

Типично курвенско излъчване! Ама това в момента се харчи най-добре така, че всичко си е ОК.

Показва фигура, но не страхотна! Слаба далеч не значи добра фигура, трябва и много стягане и работа във фитнеса, а не само пози.На някои снимки дори личи колко е зле! И не знам защо на всяка цена трябва да е публично достояние фигурата и! Който прави фигура на тази възраст, трябва да го прави основно за себе си, другото е израз на празна глава, което едва ли някой иска да покаже за себе си!

кво толкова

Страхотна

Ние си пишем а жената си живее живота. Живейте си го и вие вместо да я гледате под лупа. :) На мен лично, не ми харесва като излъчване, така че възрастта е без значение и като по-млада не вярвам да е била по-добре, даже напротив . Но не мога да не отбелжа, че по плажовете на родното море има много хора с наднормено тегло, които не са възрастни, така че, браво на тази че се подържа.

Мислех, че докато са живи всички си живеят живота?! Пък и ако не бяхме ние, които гледаме под лупа, пред кого ли щяха да се фръцкат майката на Луиза Григорова и нейните издънки? Тях това си ги кефи жениците, така го разбират този живот - така го живеят!

В тяло е добре, но в лице без грим е доста изхабена. Има един тип жени, с определен начин на живот и занимания дето няма как да не им се отрази

Не спирайте дотук - пишете и за бабата, прабабата, качете техни снимки ... Тук все пак освен геронтофили, има и некрофили.

На тия години жените правят най-хубавия кекс.

Важно е как се чувства, духа е важен! Някои на 35 са като бабички! Както казват възрастта е цифра!

Нека прославят името на България. Деева и курвулята.

УАУ не знаех, че тази е майката и на Сантра!

Не знаех коя е, нито тя нито дъщеря й... Но видях статии преди 2-3 години,и там пише че е на 50. Явно от няколко години е все на 50. Добре изглежда, но като излъчване пошло и непривлекателно.

Браво! Хубава жена!

ще и оближа дъртата сьомга

Гадост

Стара чанта, ама лачена. Бих и го бутнал

Стара чанта ама лачена :))

Лачена, ама бая е влачена!!!

Какво ще кажете за бабата на Луиза Григорова аа.Вие порносайт ли сте или клуб за запознанства

Благодарим Ви д-р Енчев. Циците не висят, защото сте и опънали бузите.

По яка е от оная скумрия щерка и, освен това дава навсякъде и обожава да и се празнят в устата.

Кои са тези жени?

Аз леко се затрудних, защото не знам какаво е Луиза Григорова, а на всичкото отгоре тук става въпрос за майката.

е каква страхотна фигура на 50.? само като я гледаш от самолет..

На 50г майката на Луиза е по- хубава от нея

Добра фигура, но в лицето не е привлекателна, въпреки правилните черти, а и русото не й отива изобщо. За разлика от майка си, Луиза е хубавица и е одухотворена и добра актриса, но майка й само пози на пластмасова кукла.

Луиза била хубавица и одухотворена и добра актриса..... хахахахахаххахахаххахахаххах Ще ме умориш от смях!

Грррррр

Хубава е жената, но ми идва в повече. Уж дама да се опне на брега, и вълните да и пляскат дупето. Не, че не може, ама поне да не се излагат със снимки, не им отиват на годините подобни пози на снимка.

И какво е направила, освен че има хубава фигура. Хайде продължете напред и предайте смисъл на статията си. Иначе статията ви остава на ниво за кокошки.

Страхотно изглежда!

От галерията най-много ми хареса тази снимка, на която тя го е завела на ресторант.

Ай сиктер от тия със шлема, нали така казваше дъщерята, лол

Като се започне от силикона, през хилариона, перхидрола и до неуспешните ринопластики, да не споменаваме, че се вижда и с просто око, че жената не спортува. Колко фантастична може да е съвкупността от тези неща? :D

На тЪз уБава милФка, ако и го тУрнем у кафЕвата кутия на Пандора, че почне да фЪрга златен дъжд от гаделИчнико ... Язека ке и пръснем кефИвио аУспух, докат пропИкя отпрЕдека ...

Страшен милф

Тя на 50 , той 30 - 35.

горката ТЯ фейсбука и е библията!!!

Ей такова да ти се падне... Знае, може, иска и става. И за разговори ще е добре че по младите са много досадни.

то в студентския град май по добре.

lu4ka

Трябва ли да ни интересува?

И майката и дъщерята откачалки. Доста грознички и озабонтени.

Отлично изглежда, жената, на 50 год. Вероятно е инвестирала значителни средства в пластични корекции и подобрения, но резултатът си струва! Моите уважения към нея, за неимоверните усилия да се харесва все още. Странното е в т.нар. "приятел", който по би отивал на дъщеря й. Как ли се чувства, когато си ляга с тази възрастна жена? Дали си мисли, че прави секс с майка си? Обикновено, психически и емоционално незрели и неуверени мъже спят с по-възрастни жени. Или пък, прикрити гейове, като Макрон. Няма значение, всъщност. Нека са щастливи, младите. И старите също.

путкин и без жена кара

То и аз съм без жена, е и какво от това хаха.

Определени групи разпоространяват анекдоти, от рода на "зрялата жена е като отлежалото вино..и пр.", " по-възрастните жени са по-опитни, младите не ставали", "това е новото нормално", "младите не са опитни в секса" (Още по добре м-у другото). И като дабавим едипов комплкс и неувереност на мъжа, получаваме сродни души като тези.

Мъжете без жени са най-уверените или неприкрити гейове и това е доказано. Колкото по-уверен е мъжа, толкова по-малка му е жената, докато накрая успява и без нея.

Това е много плоско, повярвяй много млади, може би са искали да остареят и са нямали този шанс..мда

Сега на тези двамата не знам какъв им е случая, обаче мога да ти цитирам разговор между двама мои колеги, млади мъже: "-И ти ли си с кака? -А, само с каки, тия на моите години ме дразнят!" И тук не става дума за сексуален опит, защото днешните млади имат доста такъв, а по-широка обща култура, богата душевност и интелект. На мен например (на 42 съм), преди няколко години млад мъж ми направи комплимент за това, че чета книги и пиша правилно. За външния вид отделно!

Бабишкерата си отговаря на километрите. На някои снимки личи.

Дъртото си е дърто и виси, ама акъла му все уруспийски.

Покажи се теб да те видим вечно младия?

Със сигурност косата й е по-гъста от на дъщеря й

MILF ;)