Няколко седмици, след като обявиха радостната вест, че очакват третото си дете, Джон Леджънд и Криси Тейгън прецениха, че е назряло време за промяна. Наскоро двойката напусна своя впечатляващ дом, разположен в престижния Бевърли Хилс, пускайки го в продажба за почти 24 милиона щатски долара. Според сайта TopTenRealEstateDeals.com жилището няма да бъде дълго на пазара и скоро ще се сдобие с нов собственик.

3-етажната къща, ширеща се на внушителните 791 квадратни метра, е построена през 1966 г. върху хълм и предлага спиращи дъха гледки както към Тихия океан, така и към живописните възвишения наоколо, зад които в низината се подава Лос Анджелис. Входната врата отвежда до просторно антре с вита стълба, в което се помещава бледолилаво пиано, а върху четирите рафта на стената до него са наредени наградите, спечелени през годините от певеца, които, разбира се, той ще вземе със себе си, когато се изнесе. На няколко крачки от музикалния инструмент е разположена маса с редица семейни снимки.

Вижте кадри на имота >>

Следва огромен хол с прозорци от пода до тавана, разкриващи градината отвън. По-голямата част от пода на стаята е покрита от килим, а меката мебел е облицована в синьо кадифе. Телевизорът е монтиран над вградената камина.

В центъра на трапезарията стои масивна маса от махагон с десет стола, над която интересен месингов полилей. Цялото помещение е в различни нюанси на кафявото, а едната стена е декорирана с дърво. Всеки готвач би се влюбил в кухнята, оборудвана с всички необходими уреди, множество шкафове, открити рафтове и не един, а два острова - един мраморен и един дървен.

Благодарение на гардеробите със стъклени врати и различни стелажи, дрешникът, който по-скоро прилича на бутик, е истинска мечта за всички дами, а фитнес залата, изпълнена с какви ли не съоръжения - на господата.

Сред удобствата на дома попадат още стая за билярд с мокър бар, офис, плувен басейн, зала за игри и домашен кинотеатър.

Преди Леджънд и съпругата му да купят къщата през 2015 г., тя бе притежание на друго популярно име, а именно поп изпълнителката Риана, която им продаде имота за 5 млн. долара. След като се настани в него, семейството похарчи цяло състояние, за да го реновира и направи по свой вкус. Всъщност това е и причината двойката да иска 19 млн. повече от сумата, която платиха 4 години по-рано.