Джей Зи има още една прекрасна дама, в чиято компания да се появява на светски събития. И която е и най-добрата стража, казано на езика на литературата. Той заведе 10-годишната си дъщеря Блу Айви на финала на мача на NBA в понеделник. Приликата на детето с майка му Бионсе е поразителна, пише "Daily Mail". Същото коментират и феновете. В Туитър се появи и кратко видео на двамата, а в изданието отбелязват още, че хората са полудели по кадрите и че Джей Зи като че ли засрамва малката като я целува пред хората. Все пак тя е по пътя към тийнейджърството си, а да движиш с татко ти, каквато и супер звезда да е той, може би не е много готино в социума на подрастващите.

Блу Айви и друг път е гледала баскетбол, и с майка си и с баща си. Тук на 66-ия мач на NBA All-Star Game в Smoothie King Center на 19 февруари 2017 г. в Ню Орлиънс, Луизиана. 

Снимка: Getty Images

Тя е копие на майка си, коментират из нета. Взела й е лицето, пишат някои, други контрират, че момичето прилича повече на баща си Джей Зи и са като близнаци. 

Трети отчитат, че генетиката е била справедлива и Блу Айви прилича по равно на двамата си родители.

Джей Зи е един от най-продаваните музикални изпълнители в света с орди от фенове.

Дуетът баща - дъщеря изгледа от първите редове как "Golden State Warriors" побеждават "Boston Celtics" с 3-2 в "Chase Center".

Снимка: Getty Images