Ненчо Балабанов обича да спортува и като всеки привърженик на социалните мрежи, той споделя тренировките си в официалната си Инстаграм страница.

Вижте снимки >>

Наред с интензивните упражнения във фитнес залата, обаче, негова голяма слабост е тенисът на корт. При всяка удобна възможност актьорът стъпва на игрището и разиграва няколко сета, показвайки, че не само Григор Димитров е добър с ракетата.

Един от последните кадри, който сподели с последователите си в мрежата, показва как Балабанов се разтяга с помощта на лостове. Фотосът е придружен единствено от скромен надпис, гласящ: "Стречинг".

На снимката се вижда, че съвсем малко го дели от пълния шпагат, но без съмнение скоро Ненчо ще достигне Царят в тази дисциплина - Жан-Клод ван Дам, който е абсолютен виртуоз и преди 6 години дори засне реклама на Volvo, градяща изцяло на това му умение.

Потребителите на платформата веднага започнаха да коментират, като едни изказаха възхищението си към Балабанов и дори се пошегуваха, че Нешка Робева ще хареса снимката, а други изразиха опасението си, че "ще се скъса".

Колаж: Стопкадри YouTube