Мис България 2013 г. Нанси Карабойчева направи погача на сина си Матей. Партито е било изцяло предрешено в синьо, с много близки хора, балони и сладкиши, както повелява традицията за този празник.

Вижте снимки >>

"В неделя беше погачата на моето прекрасно момче. Първият му празник, първата му среща с много хора, с много каки (повечето лели, ама айде).

Момичета, безкрайни благодарности на всички ви, че успяхте, и че бяхте част от този важен за нас ден. Обичам ви!", е написала Нанси в своя Инстаграм профил по този повод.

За празника Нанси бе облечена в красива светлосиня рокля, като тоалетът е съчетан и с дрешките на малкия Матей. На погачата на бебето на Карабойчева е присъствало цялото ѝ семейство, а събитието се е провело в родното място на Нанси - село Юнаците.

Най-красивата българка за 2013 г. стана майка в края на месец юли. Бащата на бебето е волейболистът Добромир Димитров. Двамата влюбени отпразнуваха 2 години от сватбата си само няколко дни преди да станат родители за първи път.

Снимка: Официален профил в Instagram

Няколко дни след хубавото събитие, Нанси публикува и кадър със сина си и съпруга си, питайки последователите си в социалната мрежа на кого прилича повече малкият човек - на майка си, или на татко си.

Вижте тази публикация в Instagram.

Обич! • Мислех да не пиша нищо повече, защото снимката говори сама за себе си, но напоследък най-задаваният от мен въпрос е “На кого повече прилича Матей?”. Наясно съм, че е много малък и тепърва още доста ще се променя, но за момента.. след време пак ще се допитам за мнение. Хихи. Та, питам ви - на кого? • #матей #обич #любов #семейство #matey #family #love #familygoals #loveyou #myboy #myboys #momanddad #babygoals #baby #babyboy #loveforever #forever #together #couplegoals #baby2020 #littleone #ourlittleone #ourbaby #ourbabyboy #littleman #celebrate #мати ##

Публикация, споделена от Nansi Karaboycheva-Dimitrova (@nansi_karaboycheva_dimitrova) на