Носителката на титлата "Мис България" за 2013 година - Нанси Карабойчева, се отдаде на есенни приключения от летен характер със съпруга си - волейболния национал Добромир Димитров.

Вижте снимки >>

Тя сподели кадри по бански от басейна в хотел в курорта Свети Влас.

"Съботно ми е! Почивка и релакс на чудесно място и с най-прекрасния човек! Какво повече ми трябва?", написа красавицата към снимките.

В последно време Нанси честичко отскача до морето. Последните ѝ снимки в социалните мрежи са от родните плажове, въпреки че есента е в разгара си. Топлото време обаче дава възможност на красавицата да отморява. Преди време тя сподели и снимка на родителите си в Бургас. През септември пък поздрави сестра си по случай рождения ѝ ден с горещи кадри от плажа.

Нанси се омъжи за любимия си Добромир Димитров в края на юли 2018 година след дългогодишна връзка. Двойката се венча в родния си Пазарджик на пищна традиционна сватба. В интервю за Life.dir.bg преди около година Нанси сподели, че ѝ тежи връзката от разстояние, но въпреки че е ревнива, е разбрала, че няма за какво да се притеснява.