Носителката на титлата "Мис България" на 2013 година Нанси Карабойчева и годеникът ѝ - волейболният национал Добромир Димитров, вдигат сватба на 27 юли в Пазарджик.

Вижте снимки на Нанси и Добромир >>

"Намерих си майстора", споделя Карабойчева пред bTV за партньора си, с когото са заедно още от гимназията. Той пък казва, че връзката им е като доброто и лошото ченге.

Първата им среща била интересна, тъй като Добромир бил много срамежлив. Нанси пък казва, че за два часа и половина не я погледнал нито веднъж в очите и тя си помислила, че изобщо не я харесва.

Двамата често са разделени от разстоянията, защото волейболистът играе в румънски клуб и често отсъства.

"За мен любовта не е само страст и желание, тя е съвкупност от толкова много елементи. Доверието, едно чисто усещане като прегръдката е много важна. Когато не сме заедно физически, страшно много си липсваме, но сме заедно ментално и сме много по-силни", споделя красавицата.

Добромир разкрива, че ако не е била Нанси, кариерата му едва ли е щяла да се развие така. Тя го е подкрепяла много и в първия момент, когато е заминал за чужбина и му се е искало да се откаже и да се прибере в България.

"Тогава тя ме спря и каза, че може да се справим заедно без значение какви ще са трудностите", споделя Димитров.

Двамата живеят в собствено жилище, което изплащат, от около четири години. Той решава да направи голямата стъпка и да предложи брак на любимата си по коледните празници. Тя пък разкрива, че той много се е забавил и тя вече се е била примирила с идеята, че ще живеят на семейни начала. "Това е единственият въпрос, който ме е оставял без дъх и ме е насълзявал", разкрива волейболистът.

Димитров обаче казва, че е традиционалист и държи на семейството и брака. Добромир е поискал ръката ѝ от бащата на Нанси. В края на месеца ще сключат официално брак в родния си град Пазарджик, а в момента са в трескава подготовка за голямото събитие.