17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една от най-красивите ни миски. Личи си от снимките, че това момиче има естествена красота без интервенции, грим и фотошоп. Много си ходят с приятелят й - малди, красиви, успешни! Да са живи и здрави!

На кой на устааш ма.

що трябва да ни интересува какво прави някоя си чикибойчева?!

Аз за тази девойка си спомням, че псуваше като каруцар в предаването, с което я избраха за "мис". Та не знам с кое е долкова достойна за уважение, както други по-рано пишат...

С някого

Със сигурност не бъркам. Повечето други участнички също не блестяха с визия и интелект (като почнем от Пенка – Карибското тяло), та може да сте забравили. Аз проява на простотия обаче не забравям. ;) Пък и името Нанси е доста показателно...

До нехаресващите коментара ми за италианският сериал Страсти в Тоскана Дами и господа Сериала Страсти в Тоскана е хит в цяла Италия Бьлгария в целият свят И в Бьлгария беше толкова гледан и успешен Голям успех имаше Ако не вярвайте проверете сериала е хитов в целият свят и в цяла България Много е успешен Вижте в феибук страницата на сериала Страсти в Тоскана колко огромни фенове има сериала

Истинското име на сериала Страсти в Тоскана е Трите рози на Ева

Браво, прекрасна двойка! Бъдете щастливи и се обичайте. Нанси е единствената миска, която е достойна за уважение (освен, че е красавица).

Традиционалист или християнин не само на думи , но и на дела. Християнството ни възпитава в женитбата. "Женитбата нека бъде на почит у всички, и леглото неосквернено; защото Бог ще съди блудниците и прелюбодейците." Послание към Евреите 13:4 Господ да ги благославя , здраве сили и успехи да им дава и с чада да ги дарява.

Най-естествената и симпатична мис България. Май тя единствена от колежките си не се поддаде на това да влиза в "хайлайф"-а. Да са живи и здрави.

Наскоро гледах интервю с тях,бяха много естествени и мили.От сърце им желая дълъг и щастлив семеен живот ❤️

Забранявам лоши коментари за нашето момиче от село Юнаците.Най-хубавата е.

Няма нормални млади хора бе

Сладури са, ама тия връзки от разстояние... Да са живи и здрави и щастливи.

и това ли е било мис?!? Кат се обичат да се земат!

Не само Тоца и Ивайла са мис - джендър.

Хубави, млади, интелигентни! Само щастие и късмет!

За най-достойната Мис България!

Единственото момиче с тази титла, което не се е променило, не си е вирнало носа и не е станало украшение на мазен чичко-паричко. Респект! Бъдете щастливи и се радвайте на здрави деца.

Много са хубави. Да са живи и здрави заедно до края на дните си. Да отгледат и възпитат добри и трудолюбиви деца.