Наско Сираков навърши 58 години на 26 април и по този хубав повод, неговата по-голяма дъщеря - Славея Сиракова, сподели трогателна снимка в своя Инстаграм профил.

На нея щастливият дядо е гушнал двете си внучки - Емили и Илиана и изглежда изключително радостен.

Вижте кадъра >>

"Честит Рожден Ден татунчо и деди!

Да си ни жив и здрав и мнооого, мнооого щастлив. Обичаме те!", е написала Славея до снимката.

По-голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева тоди първото си дете - малката Емили, през март и първите снимки на бебето си сподели като поздрав за рождения ден на майка си, който бе на 15 март.

"Честит Рожден Ден, мила бабо! Искам да ти кажа колко те обичам и колко много се радвам, че вече съм при вас. Изпращам ти много целувки и скоро пак да дойдеш да ме видиш, защото виж каква хубава дата си избраха мама и тати да си ме приберат", гласят думите към двете изображения, които бе публикувала Славея по този повод.

По-голямата внучка на Наско Сираков, която е кръстена на баба си Илиана и вече е на три години, очаква раждането на своето сестриче съвсем скоро, тъй като по-малката дъщеря на Сираков и Раева - Виолета, също очаква бебе. Тя и футболистът Георги Коруджиев се ожениха през 2019 г. на пищна церемония, на която Славея бе кума на сестра си. Скоро след това стана ясно, че и двете дъщери на Наско Сираков и Илиана Раева очакват наследници.

А само преди ден Славея потвърди в Инстаграм, че със съпруга ѝ очакват появата на тяхната "втора принцеса".