Натали Портман отбеляза 43-ия си рожден ден със специално обръщение към приятелите си, в което им благодари за това, че винаги са я вдигали на крака. "Тази година на моя рожден ден искам да отпразнувам своята благодарност към моите приятели, които ме издигат отново и отново", написа актрисата в профила си в Инстаграм.

Благодарностите идват близо година след като Портман се раздели с дългогодишния си съпруг Бенджамин Милпие, с който бяха женени от 2012 година. През юли 2023 Портман тихомълком подаде молба за развод, след като се появи информация, че хореографът е имал афера с друга жена. Разводът бе финализиран през февруари т.г.

Малко след това през март стана ясно, че Портман и вече бившият ѝ съпруг се фокусирали върху създаването на плавен преход за двете си деца. По време на този труден период приятелите и семейството на актрисата са били неотлъчно до нея.

"Първоначално беше много трудно за Натали, но приятелите й се обединиха и й помогнаха да премине през най-лошото. Тя излиза от една наистина трудна и болезнена година, но вече е по-силна и намира радост в семейството, приятелите и работата си", казват източници.

View this post on Instagram

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman)