Тази събота (18 ноември) от 17:00 ч. по bTV в студиото на "Животът по действителен случай" Александра Сърчаджиева ще посрещне една дама, чиято съдба първо я издига до най-високите върхове в кариерата, а след това няколко изстрела запращат живота ѝ в нежелана посока. Тя е носителката на титлата "Мис България" за 1998 г. Наталия Гуркова!

Наталия бе щастливо омъжена за черногорския бизнесмен Джордже Михалевич и със семейството си живееха в Южна Африка. Преди пет години той стана жертва на организирано убийство, но силната му съпруга продължи напред и днес е активна в областта, в която е най-креативна - модата.

Зрителите ще видят новите модели на Наталия, а самата тя ще разкаже какво прави днес и откъде идва мотивацията, която я е извадила от душевната пропаст след трагедията.

В рубриката "Моето ново Аз" ще се запознаем с Таня. Тя е преминала през какво ли не в своя близо 40-годишен живот, но това, което за дълго я събаря и състарява изключително много, е загубата на близнаци по време на бременност. Нито едно от двете деца не оцелява и това оставя огромен душевен белег у нея и съпруга ѝ за цял живот.

Наталия Гуркова и Александра Сърчаджиева

Снимка: bTV

След много перипетии, двамата все пак се сдобиват със син, но травмите от преживяното оставят дълбок отпечатък. Таня мечтае за нова визия и подобрено самочувствие, а как специалистите буквално ще преобразят живота ѝ, ще разберем само в "Животът по действителен случай" по bTV.

В рубриката "Топ 10" Филип Буков ще представи десетте култови фрази или реплики, които първоначално са изречени от много известни родни знаменитости, а след това са се превърнали в истински крилати фрази. Някои от тях са части от песни, други са се появили покрай важни събития от живота, но днес вече са се превърнали в неизменна част от общуването ни. Кои са те, ще разберем в събота (18 ноември) от 17:00 ч. по bTV.