В началото на този месец популярният актьор и доктор Наум Шопов и неговата половинка Теа Минкова получиха най-големия подранил коледен подарък, чието име е Амая. Двамата станаха родители за първи път, а дъщеричката им донесе със себе си безкрайно щастие на младото семейство.

Вижте кадрите >>

Почти не минава и ден, през които те да не споделят радостта си със своите почитатели в социалните мрежи. Но въпреки че те публикуват множество снимки и видео клипове, лицето на бебето винаги остава майсторски прикрито за обектива. Като повечето популярни личности, Наум и Теа също предпочитат да запазят образа на Амая далеч от публичното пространство.

Или поне така беше до този момент... Преди броени часове гордият баща реши да качи в официалната си Инстаграм страница галерия, съдържаща две изображения. На първия кадър, заснет в близък план, той стои до кошчето на своята наследница, от която се виждат само крачетата, но второто изображение показва повече от нея, разкривайки как тя спи блажено.

"Щастие е, когато не искаш да си никъде другаде, освен тук, гледайки тези крачета, които някой ден ще трябва да научиш да ходят", гласи посланието към фотографиите, което е придружено с емотикон във формата на сърце.

На снимките се вижда и част от дома им, като в единия ъгъл на стаята блести коледната им елха, която използваха за фон на фотоса, с който изказаха благодарността си към феновете си, обявявайки, че са направили видео, свързано с раждането на Амая.

Публикацията бързо събра над 20 хил. харесвания, като техните последователи сложиха множество коментари с пожелания.

"Не винаги трябва да учиш, достатъчно е да подкрепяш", мъдро отбелязва една от почитателките им.

Теа и Наум се сгодиха през ноември 2018 година. Тогава младият лекар, който все още не беше положил Хипократова клетва, падна на коляно и зададе големия въпрос. В интервю за Dir.bg Теа разказа, че сватбата ще бъде в тесен кръг.

В края на юни 2019 г. двойката обяви с кадър в социалните мрежи, на който показа разпечатка от ехографа, че очаква първото си дете.