Преди 2 месеца младият лекар, които доби популярност покрай участието си в тв сериала "Откраднат живот", и половинката му Теа Минкова обявиха, че очакват първата си рожба.

Вижте снимки >>

Тогава двамата публикуваха в Инстаграм профилите си един и същи кадър, на която гордият и усмихнат до уши бъдещ татко държи ехографска снимка на плода, позиционирана пред корема на годеницата си.

Сега, във видео, качено в официалния им YouTube канал, двамата разкриха и пола на детенцето, което трябва да се роди в края на тази година. Оказва се, че те очакват момиче.

Наследникът на актьорската фамилия и приятелката му, с която се познават от училище, но любовта им пламва година-две по-късно по време на случайна среща в тунела на Софийския университет, се сгодиха през ноември 2018 г. Наум предложи брак на Теа навръх 26-ия ѝ рожден ден. Няколко дни по-късно Теа сподели в интервю за Dir.bg, че не прави планове за голяма сватба, а събитието ще е нестандартно и в тесен кръг и допълни, че са готови за "най-сериозното решение", а за нея това е да станат родители.