Коментари - Наум Шопов-младши и Теа разкриха пола на бебето си | Лайф.dir.bg

Коментари - Наум Шопов-младши и Теа разкриха пола на бебето си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво инфлуенсърката показва на младите хора, които я следват колко важен е външния вид, т. е . да имаш големи цици, че и във видеото обяснява, че били за симетрия и че щом тя си ги е платила всичко е ок. Сори, но не са моите ценности, дано не са и тези на дъщерите ни. А и каква симетрия, ужасни подути балони, вижда се една изкуствена линия горе като на всички силиконки. Какво По-хубаво и симетрично от един естествен бюст. Наистина не го разбира Жалко, че така се е загрозила и жалко за примера, който дава.

Ние пък ще имаме слонче може да му пипнете хоботчето

Да са живи и здрави но не ме вълнува особено. Те станаха известни, защото са известни. Ако бяхте написали, че Христо Шопов ще става дядо на момиченце, някак звучи друго яче.

Не знам, ама момичето е попрекалило със силикона. Изглежда вулгарно. Тя е слабичака и тези две големи топки я правят да изглежда като порноактриса! Дано мине от мода скоро, че много жени се разгрозиха!

Е,И ???????

Излишната поза е дразнеща. Кой го интересува?

Голямо важно, кои са тия?

Дреме ми, че ми пука...

Татуирания ,че е гей е ясно а силиконката кой я забремени

ТАЯ СИЛИКОНКА И ТОЗИ С БРАДА КАТО ХОДЖА ИЛИ КАТО ДЖИХАДИСТ КАКВО НИ ГИ НАТРАПВАТЕ ТИЯ ОТВРАТИ ДЕТО ЖИВЕЯТ ЗДРАВОСЛОВНО

Харесвах баща му, като артист, дядо му също, но това леке определено дразни, не знаех че има такива нарциси в това семейство, изобщо няма да гледам нито бълг. сериали нито театър, отвратен съм от този популизъм, нарцисизъм сред артистите, и това навиране на татовото, дядовото и чичовото, това вече ми идва в повече!

думата популизъм ич не пасва . Преди да ръсите мозък и да употребяватв думи, видно непознати за вам, прочетете смисълът и употребата им.

точно това съм искал да кажа и знам защо, кои артисти се толерират и така т.н., явно съм засегнал някой и добре че е така, не може да се вихрите където и както си поискате, не става!

аз ако си разкрия пола на снимка колко пари ще получа ?

С наследствен силикон.

Млади, известни и красиви. Но адски безлични. Да са живи и здрави.

известни с простотията си, красиви- му-ето без 100 тона шпакловка има адски посна муцуна, а на кристо попов сина е пълен грозник.

Да са живи и здрави. Но ни омръзнаха с техните истории.

Егаси, на кой му пука???? Искаме кадри от процеса на зачеването, че иначе не ги принзавам за "инфлу-енсъри". Аман тези тъпи кифли. Баща му би трябвало да се срамува от поведението и слабоумието тоя и м-вата.

Ич и не ми е кво е стига ни занимавахте с историите на умствено изостанали хора дето се мислят че били известни пък то се оказало че само мама и тате са чивали за тях