Наум Шопов-младши пусна мотивиращ пост в профила си в Инстаграм, с който насърчава феновете си да тренират и да се хранят здравословно.

Вижте снимки >>

Той публикува колаж, с който показва каква е разликата в тялото му преди 3 години и сега. И тогава добре сложеният младеж направо е изваял тялото си за този период от време. Към днешна дата Наум е толкова стегнат и релефен, че можете да видите едва ли не всеки мускул на торса му.

"Да харесваш начина, по който изглеждаш е въпрос на избор. Аз тренирам от около 6 години. Периода между двете снимки е около 3 години, а основното, което се е променило е най-важният фактор - начинът ми на хранене. Не е срамно да се разхождате с кутии с домашно приготвена храна. Не е толкова трудно да намерите 40 минути, за да се раздвижите. Аз правя и двете неща всеки ден. Не ви казвам да се забиете във фитеса, просто бъдете активни всеки ден и мислете с какво се храните, защото не можеш да надтренираш лошата диета. Звучи доста по-сложно, от колкото всъщност е. Щом аз мога, значи можете и ви", пише бъдещият лекар с актьорска фамилия.

Наум и приятелката му Теа спортуват и се хранят изключително здравословно. Те нееднократно са споделяли, че си приготвят домашна храна без сол, избягват тестото и тренират усилено.