Влогърът и тв водещ Наум Шопов изненада почитателите си с кадър от снимачната площадка на филм, в който играе главната мъжка роля. Лентата "Без крила" се реализира от Ники Илиев и Башар Рахал и разказва историята на параолимпиеца ни Михаил Христов.

Наум влиза в образа на спортиста, което ще е и дебют за него в киното като главно действащо лице. Въпреки че е дипломиран лекар, той остави на заден план професията, за да се развива в телевизията и интернет, където създаде влог с половинката си Теа.

Снимките на "Без крила" започнаха в началото на година, като първите кадри се реализираха в Дубай. Сега те продължават и на родна земя, като най-вероятно скоро ще приключат, тъй като Наум е ангажиран с риалити шоуто "Ергенът", на което е водещ.

Актьорството не е непозната територия за Шопов. Освен че е от известна актьорска фамилия, самият той вече е показвал таланта си пред камера. В продължение на няколко години Наум беше част от каста на тв сериала "Откраднат живот", където влезе в образа на д-р Борис Тасев.

Въпреки че тогава той беше споделял в интервюта, че това ще бъде единственият му досег с професията и след края на снимките ще се отдаде на лекарската професия, изглежда магията на телевизията го очарова и той реши поне засега да продължи с изявите си пред екрана.